Recensies

Anoniem
14-04-2022
"Ons dansweekend was mede zo geslaagd door de heerlijke (vegetarische) en kleurrijke gerechten van Petra. Zij was enthousiast en van alle markten thuis. Een aanrader voor groepen die gezond, lekker en verantwoord willen eten. En dan krijgt het oog 贸贸k nog waar voor zijn geld....."
Vanessa
04-01-2022
"Thank you VERY MUCH, dear Petra. Our Yoga Retreat was so special becauce of your delicious food. You cook with so much love and passion and it was a pleasure to meet you and learn more about your recipies. We want to take you with us to Germany. 馃檪 See you next time in beautiful Domburg."
Merel
01-05-2021
"In het kort: 'Heerlijk, smaakvol, eerlijk, gezond en prachtig gepresenteerd eten'. Petra verzorgde het eten tijdens een stilte retreat waar ik was en het eten was echt iedere dag weer een feestje! Ook in stilte was Petra bijzonder goed in het overbrengen van haar liefde en aandacht voor ons middels de verrassend mooi presentaties en het overheerlijke pure eten dat ze serveerde"
Kitty
22-11-2020
"Wat een feestje was dit yoga weekend waar jij petra voor ons het eten verzorgde. Alles zo lekker, je proefde de liefde die jij er in stopt. Zalig alles PUUR en vers en zo veel keus. Je bent een echte vak vrouw!"
Bibian
03-11-2019
"Petra, ik wilde jou nog ontzettend bedanken voor de geweldige catering die je verzorgd hebt op mijn feest. Fijn om van te voren met jou af te stemmen, je gaf een goed gevoel dat het in goede handen was. Niets was minder waar, je kwam op de perfecte momenten binnen met alle plannen, schalen, vers gehouden kruiden, alles prachtig opgemaakt. Het zag er allemaal fantastisch uit, maar vooral was alles erg lekker, alles gemaakt van verse ingredi毛nten, met veel aandacht en dat was te proeven! De toetjes taart en meringues waren om je vingers bij af te likken, namens mij en alle gasten (60), dik compliment!!!!"
Willemien
30-06-2019
"Mijn dochter werd 50 jaar en ik wilde een surprise party geven. Ik zocht een catering bedrijf en hoorde over Puur Zeeland. Een vreselijk goede greep. Een zeer prettig contact met Petra. Samen konden we tot goede afspraken komen en de uitvoering liet niets te wensen over. Het was z贸 goed verzorgd en z贸 smakelijk en z贸 vers. Helaas heb ik er geen foto van gemaakt want de prachtige groene kleuren van de groenten; de stralende paarsblauwe tinten van de verse vruchtentaart, de fruitverrassing voor de kinderen; de geurige soepen in groen en rood; allerhande heerlijke broodsoorten, echt de SMAAK van TOEN en is PUUR ZEELAND"
Margo
15-05-2019
"Mijn 50ste verjaardag was 's avonds helemaal compleet met de heerlijke gerechten van Puur Zeeland die Petra gemaakt had. We hadden van te voren met elkaar gesproken en de keuze van gerechten gemaakt. Fijn dat Petra zo meedenkt en wat hadden we gevarieerde en heerlijke gerechten op tafel staan die avond. Zelfs aan een klein zoetig nagerechtje was gedacht. Top!! Petra voor al je inzet en creativiteit, deze dag kreeg voor mij zo een heerlijke afsluiting."
Monique
12-04-2019
"Puur Zeeland, de naam zegt het al. Pure gerechten met pure ingredi毛nten bereid in zeeland maar met inspiratie uit vele landen. Met passie en liefde bereid, veelal met producten uit haar eigen moestuin. In onderling overleg maakt ze heerlijke gerechten naar wens. Een feestje om te zien en om op te eten. Wij hebben er al een paar keer van mogen genieten."
Jolanda
05-03-2019
"Het was fantastisch! Dankjewel, Petra, voor jouw bijdrage aan onze geslaagde familiedag."
Kirsten
30-12-2018
"Als familie hebben wij op 1e kerstdag van de super kookkunsten van PUUR ZEELAND mogen genieten. De hapjes waren overheerlijk. Wij willen puur daarom ook heel erg bedanken. En bevelen haar ten zeerste aan."Laat hier een recensie achter!

Voornaam*
Email*
Recensie*
Ik geef toestemming om ingevulde gegevens op te slaan en te gebruiken.