Hoe werkt het?

Hoe garandeer ik jou constante, goede kwaliteit?

Ik werk zoveel mogelijk met regionale leveranciers. Dit betekent dat ik met seizoensgebonden producten werk. Ik haal zo weinig mogelijk van ver, maar bij voorkeur van het Zeeuwse land. Ik bereid de gerechten in mijn eigen keuken aan de Korendijk en bezorg ze op de dag van jouw feest persoonlijk. Het enige wat nog rest is de eventueel warme gerechten nog even op te warmen. Graag help ik je met de presentatie van de gerechten. 

Bezorgen

Producten bezorgen doe ik op geheel Walcheren. Buiten Middelburg worden bezorgkosten in rekening gebracht. De meeste opdrachten zijn op Walcheren, maar ook op Schouwen en in Zuid-Holland heb ik al diverse opdrachten mogen uitvoeren.

Glaswerk en servies

Aangezien ik alles alleen bereid in mijn keuken, concentreer ik me op de bereiding van de gerechten. Alle gerechten worden aangeleverd in mooie schalen en voorzien van opscheplepels. Voor glaswerk, servies, koeling en andere benodigdheden verwijs ik graag naar lokale partners.

Worden alle spullen ook weer opgehaald?

Uiteraard! Op een afgesproken tijdstip na je feest, kom ik alle spullen graag schoongemaakt weer ophalen.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.