Extra's

workshop

Workshops

Mijn enthousiasme en passie voor koken breng ik graag over op andere mensen. Door middel van het geven van een workshop laat ik je zien hoe ik de gerechten bereid. 

Op jouw locatie ben jij aan zet,  met jouw groep ga je zelf aan de slag en komen er de mooiste gerechten op tafel te staan. 

Uiteraard heb je volop de gelegenheid om  van de gerechten te proeven en op je gemakje met jouw gezelschap te koken en te genieten. De workshops geef ik op locatie, dus bijvoorbeeld in jouw vakantiehuis of in de kantine van je bedrijf.

De groepsgrootte is minimaal 10 personen, zodat iedereen echt zijn/haar steentje kan bijdragen aan de gerechten. Per groep bepalen we samen een thema. 

Neem hier contact met me op als je meer wilt weten over het volgen van een workshop.

Koken op locatie

Ben je zelf niet in de gelegenheid om te koken tijdens je feest, evenement, retreat, beurs of andere gelegenheid maar is er wel een keuken aanwezig op de locatie? 

Dan kom ik met alle liefde en plezier op locatie voor je gezelschap koken. Zo heb ik bij yoga retraites mogen koken en heb ik bijvoorbeeld bij een familie reünie ter plaatse de maaltijden verzorgd.

Ook heb ik op diverse feest locaties het eten vanuit de plaatselijke keuken bereid.